Cursus Spaans: nieuwe datum & lesdagen

Espanõl con Accessio:

• Het Spaanse lespakket bestaat uit 12 weken les, inclusief lesmateriaal.

• De lessen worden gegeven door een gecertificeerd docent.

• Cursussen worden verzorgd in de leslokalen van Accessio Taal & Inburgering, gevestigd aan de Bergrand 234a te Roosendaal.

• De lestijden zijn:
Woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur (beschikbaar)
Vrijdagochtend van 9:30 uur – 11:00 uur (beschikbaar)

• Er start een nieuwe cursus op woensdag 25 oktober. Bij voldoende belangstelling zijn er ook lessen op vrijdagochtend (09:30-11:00 u.) mogelijk.

• Je betaalt voor onze cursus Spaans slechts € 140,00 voor 18 lesuren.

Meld u snel aan via http://accessiotaal.nl/spaans, de maximale groepsgrootte is 12 personen!

Afscheid cursisten Participatieklassen

Marie-Jos en Suzan reikten op 21 september in Roosendaal de certificaten uit aan de leerlingen van de participatieklassen Oudenbosch en Roosendaal.

Behalve het certificaat kregen de blije cursisten ook een houten tulp.

Hierna was het tijd voor een feestelijke afsluiting met een hapje en een drankje en het maken van een leuke groepsfoto.

Cursus Spaans

De groep voor onze Spaanse Cursus is vol, de groep is gestart op 12 september j.l. en is een groep met zeer leuke en spontane deelnemers!

Wij wensen jullie dan ook veel succes en geniet van de lessen.

Wij zullen binnen een paar dagen een nieuwe datum kiezen waarop een nieuwe groep kan starten, kun je niet wachten en wil je jezelf alvast aanmelden? Meld je dan nu snel aan via: accessiotaal.nl/spaans

Regio in Bedrijf

Nederlands leren spreken en verstaan: Accessio helpt uitzendkracht én werkgever
Lang niet alle uitzendkrachten die actief zijn in de kas- en tuinbouw, hebben de Nederlandse taal onder de knie. Met het oog op veiligheid, maar ook met het oog op een duidelijke verstandhouding is het raadzaam uitzendkrachten kennis te laten maken met onze taal. Accessio Taal & Inburgering anticipeert hierop met als resultaat: cursisten die zich met een stevige basiskennis verstaanbaar kunnen maken en weten wat van hen wordt verwacht. Prettig voor hen, en ook zeker voor de werkgever.

Accessio staat in de regio vooral bekend om haar aanbod in inburgeringscursussen. Het instituut speelt sinds dit jaar ook direct in op de vraag van werkgevers om haar heen: Uitzendbureaus uit de regio West-Brabant hebben dringend behoefte aan het bijspijkeren van het taalniveau van hun uitzendkrachten. Deze uitzendkrachten, veelal afkomstig uit Hongarije en Roemenië, schuiven op dinsdagavond en zaterdagochtend aan voor een Nederlandse taalcursus. Na drie maanden eindigt de cursus.

Een mooi verhaal over ons bedrijf en onze diensten. Nederlandse lessen, Inburgeringscursussen en de Spaanse taal behoren tot ons aanbod. Lees het volledig verhaal, gebaseerd op een interview met onze manager Marie-Jos, op de website van Regio in Bedrijf.

Lees meer via https://www.regioinbedrijf.nl/bedrijven/accessio-taal-inburgering-b-v.120188/

1e editie “Vijfhuizenbergloop”

Maandag 5 juni 2017 heeft de 1e editie van de “Vijfhuizenbergloop” te Roosendaal plaats gevonden.

Het weer was top, de deelnemers waren geweldig. En wat zijn wij trots op onze cursisten! Zelfs kinderen wilden spontaan meelopen, hebben dit ook gedaan en goed volgehouden.


De prijsuitreiking is kort gefilmd: