Cursus Spaans, nieuwe lesmoment!

Espanõl con Accessio:

• De lessen worden gegeven door een gecertificeerd docent.

• Cursussen worden verzorgd in de leslokalen van Accessio Taal & Inburgering, gevestigd aan de Bergrand 234a te Roosendaal.

• De lesmomenten zijn:
Dinsdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur – gevorderden (VOL!)
Woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur – beginners, 18 lesweken
Vrijdagochtend van 9:30 uur – 11:00 uur – beginners, 12 lesweken

• Je betaalt voor onze cursus Spaans slechts € 140,00 voor 18 lesuren.

Meld u snel aan, de maximale groepsgrootte is 12 personen!

Carnaval

Vandaag hadden we weer onze “Oogheid” Priens Markus op bezoek met zijn Narreke en de Sjampetter. Onze cursisten waren goed voorbereid op het Roosendaolse carnaval en hun kennis werd door De Priens getest d.m.v. een echte carnavalsquiz. Het was een “leutige” ochtend, met een heuse polonaise. Sommigen waren zelfs verkleed! Goed ingeburgerd dus!!

Hart van Nederland heeft opnames gemaakt en dit wordt vanavond (7 februari) uitgezonden om 18:00 uur op SBS 6. Ook ZuidWestTV heeft gefilmd en dit wordt via Facebook getoond. In Weekblad de Bode zal artikel over deze bijzondere carnavalsviering verzorgen.

 

Persbericht: Cursus Spaans

PERSBERICHT

Roosendaal, 17 januari 2018
Start op 21 februari
Leer ook Spaans!

ROOSENDAAL – Wilt u ook Spaans leren? Bij Accessio kan iedereen op een leuke manier Spaans leren vanaf 21 februari.

Spaans is een wereldtaal, net als Chinees en Engels. De cursus Spaans voor beginners bestaat uit twaalf lessen, die op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur gegeven worden. Een eigen docente geeft les in Roosendaal in groepen van maximaal twaalf personen.

Voor mensen die liever overdag Spaans willen leren, is er een mogelijkheid op vrijdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur.

Aanmelden kan tot en met 9 februari via de website www.accessiotaal.nl/spaans of via telefoonnummer 0165-745265.

Wees er wel snel bij, want de belangstelling is groot.

Deze lessen worden gegeven bij Accessio Taal & Inburgering aan de Bergrand 234a in Roosendaal.

Meer informatie staat op www.accessiotaal.nl/spaans

EINDE PERSBERICHT

Kerstviering

In alle leslocaties van Accessio is deze week Kerst gevierd en is het kalenderjaar afgesloten voor de vakantie. Het waren sfeervolle bijeenkomsten in Tholen, Oudenbosch en Roosendaal. Er werd lekker gegeten en wat gedronken en er was toepasselijke muziek. De cursisten hadden zelf voor eten uit hun eigen cultuur gezorgd.

Vrijdagochtend bezochten de Roosendaalse cursisten de kerststal in de Paterskerk, waarna in lunchroom Effe Anders enkele certificaten werden uitgereikt en er warme chocolademelk was.

Bekijk de foto’s op onze Facebook-pagina door hier te klikken.

Informatieochtend Politie

Vandaag is Richard van Politieteam Roosendaal bij ons geweest voor een leerzame en leuke informatieochtend. Richard stelde zich voor, gaf uitleg over zijn uniform en wat hij bij zich draagt en gaf uitleg over de taken van de politie. De cursisten luisterden met aandacht. Ze hadden vragen voorbereid, zoals: mag je auto rijden met medicijnen op, wanneer moeten kinderen in een autostoeltje en hoe zit het met stoptekens van de politie.


Klik op de foto voor een groot formaat.

Cursus Spaans: nieuwe datum & lesdagen

Espanõl con Accessio:

• Het Spaanse lespakket bestaat uit 12 weken les, inclusief lesmateriaal.

• De lessen worden gegeven door een gecertificeerd docent.

• Cursussen worden verzorgd in de leslokalen van Accessio Taal & Inburgering, gevestigd aan de Bergrand 234a te Roosendaal.

• De lestijden zijn:
Woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur (beschikbaar)
Vrijdagochtend van 9:30 uur – 11:00 uur (beschikbaar)

• Er start een nieuwe cursus op woensdag 25 oktober. Bij voldoende belangstelling zijn er ook lessen op vrijdagochtend (09:30-11:00 u.) mogelijk.

• Je betaalt voor onze cursus Spaans slechts € 140,00 voor 18 lesuren.

Meld u snel aan via http://accessiotaal.nl/spaans, de maximale groepsgrootte is 12 personen!

Afscheid cursisten Participatieklassen

Marie-Jos en Suzan reikten op 21 september in Roosendaal de certificaten uit aan de leerlingen van de participatieklassen Oudenbosch en Roosendaal.

Behalve het certificaat kregen de blije cursisten ook een houten tulp.

Hierna was het tijd voor een feestelijke afsluiting met een hapje en een drankje en het maken van een leuke groepsfoto.

Cursus Spaans

De groep voor onze Spaanse Cursus is vol, de groep is gestart op 12 september j.l. en is een groep met zeer leuke en spontane deelnemers!

Wij wensen jullie dan ook veel succes en geniet van de lessen.

Wij zullen binnen een paar dagen een nieuwe datum kiezen waarop een nieuwe groep kan starten, kun je niet wachten en wil je jezelf alvast aanmelden? Meld je dan nu snel aan via: accessiotaal.nl/spaans

Regio in Bedrijf

Nederlands leren spreken en verstaan: Accessio helpt uitzendkracht én werkgever
Lang niet alle uitzendkrachten die actief zijn in de kas- en tuinbouw, hebben de Nederlandse taal onder de knie. Met het oog op veiligheid, maar ook met het oog op een duidelijke verstandhouding is het raadzaam uitzendkrachten kennis te laten maken met onze taal. Accessio Taal & Inburgering anticipeert hierop met als resultaat: cursisten die zich met een stevige basiskennis verstaanbaar kunnen maken en weten wat van hen wordt verwacht. Prettig voor hen, en ook zeker voor de werkgever.

Accessio staat in de regio vooral bekend om haar aanbod in inburgeringscursussen. Het instituut speelt sinds dit jaar ook direct in op de vraag van werkgevers om haar heen: Uitzendbureaus uit de regio West-Brabant hebben dringend behoefte aan het bijspijkeren van het taalniveau van hun uitzendkrachten. Deze uitzendkrachten, veelal afkomstig uit Hongarije en Roemenië, schuiven op dinsdagavond en zaterdagochtend aan voor een Nederlandse taalcursus. Na drie maanden eindigt de cursus.

Een mooi verhaal over ons bedrijf en onze diensten. Nederlandse lessen, Inburgeringscursussen en de Spaanse taal behoren tot ons aanbod. Lees het volledig verhaal, gebaseerd op een interview met onze manager Marie-Jos, op de website van Regio in Bedrijf.

Lees meer via https://www.regioinbedrijf.nl/bedrijven/accessio-taal-inburgering-b-v.120188/